Summa

Ga naar de webshop

Geintresseerd in scherpe aanbiedingen? Ontvang deze als eerste via onze nieuwsbrief!

Assortiment

Banden, wielen en sneeuwkettingen

Summa is de grootste leverancier van nieuw afgemonteerde banden en wielen binnen Europa. In de webshop biedt Summa een uitgebreid assortiment en grote voorraad nieuwe en gedemonteerde banden, wielen en nieuwe sneeuwkettingen.

Banden

Bij Summa heeft u keuze uit een zeer uitgebreid assortiment. Van demo-banden tot nieuwe zomer- of winterbanden.

Naar onze banden

Wielen

Naast een buitengewoon breed assortiment banden is Summa ook wielenspecialist. Summa biedt hierbij nieuwe wielen van topmerken (zoals MAK en Rial), stalen wielen en nieuw gedemonteerde wielen. Ofwel: wielen die die gedurende korte tijd als eerste op nieuwe auto’s zijn gemonteerd. Verder bieden we ook ons eigen merk OXXO en Advanti. Het complete assortiment wielen is te vinden in onze webshop.

Naar onze wielen

Accessoires

Sneeuwkettingen kunnen gebruikt worden tijdens omstandigheden dat de weg zwaar beijzeld of besneeuwd is dat zelf winterbanden moeite hebben om nog grip te blijven houden.  De sneeuwkettingen mogen niet gebruikt worden op doorgaande wegen maar zullen vooral ingezet worden bij bergpassen. In veel wintersportgebieden is het verplicht om sneeuwkettingen bij je te hebben. Summa is officiële dealer van Maggi sneeuwkettingen in België en Duitsland en van Weissenfels sneeuwkettingen in Duitsland, Oostenrijk en Luxemburg. In de Summa webshop vindt u het uitgebreide assortiment van beide merken.

 

Naar onze accessoires