Summa

Ga naar de webshop

Geintresseerd in scherpe aanbiedingen? Ontvang deze als eerste via onze nieuwsbrief!

Wielen

Naast een buitengewoon breed assortiment banden is Summa ook wielenspecialist. Summa biedt hierbij nieuwe wielen van topmerken (zoals MAK en Rial), stalen wielen en nieuw gedemonteerde wielen. Ofwel: wielen die die gedurende korte tijd als eerste op nieuwe auto’s zijn gemonteerd. Verder bieden we ook ons eigen merk OXXO en Advanti. Het complete assortiment wielen is te vinden in onze webshop.

Wielen van topmerken

Wielen of velgen ( er is wel degelijk een verschil! Lees meer hierover op de Wielengids.nl)  geven de auto een geheel eigen uiterlijk. De smaak is dan ook zeer verschillend per bestuurder. Gelukkig zijn er veel modellen en merken beschikbaar die het voor een ieder mogelijk maakt zijn keuze te maken. Summa biedt een groot assortiment nieuwe wielen van topmerken zoals Rial, MAK, Ronal en BBS. Het complete aanbod wielen is te vinden in onze webshop!

Naar onze webshop

OXXO

Summa is sinds 2013 importeur van OXXO wielen in België en Groot-Brittannië. Het assortiment van OXXO bestaat uit 15 modellen van 14 tot en met 20 inch. OXXO staat voor kwalitatieve wielen met een perfecte pasvorm.  Een aantal wielen zijn speciaal ontwikkeld voor specifieke automerken. De zogenoemde “Plug & Play” wielen.

 

Plug & Play

De “Plug & Play” wielen zorgen ervoor dat de pasvorm van een het OXXO-wiel perfect is. De naafaansluiting en ET-waarden zijn identiek aan wielen die door de producent gemonteerd zijn. Bij montage kunnen de originele wielbouten gebruikt worden. OXXO-wielen zijn dus snel en eenvoudig te (de)monteren.  Voorbeelden van “Plug & Play” uitvoeringen zijn de Spydex RS voor Audi, Charon voor Volkswagen/Audi/SEAT/ŠKODA, Elegancy voor Mercedes-Benz en Racy/Racy Black voor BMW/Mini. De OXXO Trias is een driegaats OE-fit-wiel speciaal voor Smart.

 

Naar onze webshop